Hyvät asiakkaat! Tärkeää tietoa: loman vuoksi välillä 3.6-30.06.2022 verkkokauppamme on väliaikaisesti kiinni. Voit silti tehdä ostoksia mutta tilaamasi tuotteet lähetetään vasta 30.06.2022 jälkeen. Yhteydenottopyyntöihin vastaamme tänä aikana viiveellä!❤️ Pahoittelemme viivästyksiä. Lupaamme kuitenkin lisätä "jotain pientä" jokaiseen tilaukseen mikä tehdään tänä aikana! Ystävällisesti, Mama Polkan tiimi ♡ Ilmainen toimitus yli 150 euron tilauksiin, muuten alkaen 5,90€! ♡

About Us

Mama Polka on enemmän kuin Mama. Mama Polka on vauva, taapero ja lapsi. Mama Polka on rakkautta, intohimoa, kotia ja laatua.

Hei, olen Oliwia!

Olen puolalainen kahden pojan äiti, joka on asunut Suomessa vuodesta 2010. Rakastan äitinä olemista ja etsin aina jotain uniikkia ja erikoista lapsilleni. Idea Mama Polkasta syntyi sisäisestä tarpeesta ja halusta yhdistää Puolan ja Suomen vanhemmuuden perinteet keskenään ja tuoda Puolalaiset juureni myös Suomeen - nykyiseen kotimaahani. Teen parhaani, jotta suomalaiset pääsisivät nauttimaan puolalaisesta laadusta niin paljon kuin minäkin  

Äiti haluaa aina parasta lapsilleen - tämä on arvoista suurin myös Mama Polkalle. Vauvan saaminen ja lapsen kasvattaminen ovat näyttäneet minkälaisia ratkaisuja teen päivittäin. Mama Polkan tuotteet eivät tulleet pelkästään omasta tahdostani ja lasteni tarpeista, vaan myös ympäristön ja tuotantoprosessien välittämisestä. Kaupastani et löydä yhtään tuotetta, joka olisi massatuotettu, päinvastoin! Tuotteemme ovat pitkälle suunniteltuja, vain parhaista materiaaleista  ja rakkaudella käsin valmistettuja.

Paras laatu, upea design ja tyylikkäimmät trendit yhdistettynä turvallisiin ja sertifioituihin tuotteisiin, jotka vastaavat vaativampienkin pikkuihmisten ja heidän vanhempien tarpeita. Haluan jakaa sinulle vain valikoidut, parhaat tuotteet laadukkaimmilta brändeiltä, ilman kompromisseja.

Iloitkaamme siis parhaista valinnoista ja pidetään huolta ympäristöstämme! ❤

-Oliwia