♡ Ilmainen toimitus yli 150 euron tilauksiin, muuten alkaen 5,90€! ♡

Tietoa tuotteista

La Millou


La Millou brändi on pieni timantti kaikkien lapsille suunnattujen brändien joukossa. La Milloun tuotteet ovat tunnettuja maailmanlaajuisesti jo nyt - ja nyt myös Suomessa! La Millouta lainaten: Rakastamme luoda, maalata ja pelata designien sekä erilaisten tuotteiden kanssa. Tuotteet ovat täynnä elämää ja ne resonoi klassista tyyliä: kaikille avantgardisteille, optimisteille joukossamme, jotka ovat avoimia maailman ihmeille ja kaikille teille, jotka rakastatte pientä ripausta hulluutta elämässänne.

Näin La Millou kirjoittaa itsestään:

La Millou tarkoittaa olla hyvin. Ja värikkäästi. Ja pysyä turvallisesti suojattuna. Puolalaiset lapset ja heidän vanhemmat tuntee meidät ja pitää meistä, mutta olemme onnistuneet antamaan laatuhaleja ja syleilyjä tuhansille fantastisille ihmisille maailmanlaajuisesti. Kaikki tuotteet ovat valmistettu Puolassa. Tuotteet ovat voittaneet lukuisia nimityksiä ja palkintoja arvokkaissa kilpailuissa. Meistä tuntuu, että olemme onnistuneet luomaan brändin, josta jokainen, joka puolella maailmaa, olisi ylpeä.

Kuten kaikki muut, me rakastamme pitää hauskaa. Tosin ei ikinä turvallisuuden kustannuksella. Siksi haluamme toimia vastuullisesti. Tuotantomme on pitkä ja täsmällinen jossa kaikki tuotteiden osa-alueet tulee testatuksi ja luotettavaksi, ilman poikkeuksia. Materiaalit joita käytämme täyttävät kaikki kriteerit ja ovat OEKO-TEX 100 CLASS 1 sertifioituja - tämä tarkoittaa sitä, että tuotteet ovat luottettavia ja turvallisia.

Kankaamme ovat kestäviä, mutta pehmeitä. Värit ovat kirkkaita ja ne kestävät pitkään, kiitos uniikin ja turvallisen OEKO-TEX 100 sertifioudun printtausmetodin.

Vedenpitävissä tuottaissamme ja kaikissa muissa muoviosia sisältävissä tuotteissamme ei ole käytetty lainkaan ftalaattia tai BPA:ta. Tuotteet ovat 100% turvallisia ilman vaarallisia tai myrkyllisiä ainesosia. Esimerkiksi vetoketjullisissa tuotteissamme vetoketjut ovat piilotettu omaan käytävään, kuten lapsiystävällisissä tuotteissa kuuluukin olla.