♡ Ilmainen toimitus yli 150 euron tilauksiin, muuten alkaen 5,90€! ♡

Vaihdot ja palautukset

Tuotteiden palauttaminen tai vaihto on ilmaista ja nopeaa!

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin. Haluamme varmistaa, että olette tyytyväinen niin tuotteiden laatuun kuin ulkonäköön. Mikäli tuote ei vastaa odotuksiasi voit palauttaa sen meille maksutta.
(Huom! Maksuton palautus yli 34 euron tilauksiin,  muissa tapauksissa palautuskustannus 5.90 euroa. Palautuskustannukset peritään suoraan palautettavasta summasta.)


Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, palauta se lomakkeella joka tuli tilauksesi mukana, ja tee uudesta tuotteesta tilaus verkkokaupassamme. Näin voimme taata nopean ja sujuvan palautuksenkäsittelyn ja toimituksen.

Näin teet ilmaisen asiakaspalautuksen:

1. Täytä palautuslomake, joka on tilaukseesi mukaan laitetun kuitin kääntöpuolella, ja laita se mukaan lähetykseen palautettavien tuotteiden kanssa.

2. Kirjoita pakettiin palautustunnuksemme: 9534671 ja vie paketti matkahuollon toimipisteeseen, ja säilytä palautuskuitti

3. Vie hyvin pakattu palautuksesi valitsemaasi Matkahuollon toimipisteeseen. 

4. Säilytä kuitti palautuksesta siihen saakka, kunnes olet saanut meiltä ilmoituksen että olemme käsitelleet palautuksesi. Kuitista löytyy asiakaspalautuksen seurantakoodi, jota voit tarvita, mikäli palautus ei saavu meille normaalin toimitusajan puitteissa. 

Käsiteltyämme palautuksesi, suoritamme automaattisesti hyvityksen sillä maksutavalla jonka valitsit tilaukseesi.*

*S-Pankki, Ålandsbanken ja Danske Bank: Käsiteltyämme palautuksen, saat sähköpostiviestin jossa pyydetään tilinumerosi palautusta varten.


Muistathan, että palautus on oikeutettu vain, jos tuote on ehjä (ellei se ole ollut viallinen jo saapuessa) eikä siinä ole mitään käytön jälkiä. Jos tuotteissa on esimerkiksi lemmikkieläimen karvoja, emme voi hyväksyä palautusta. Samoin voimakkaat hajusteet ja muut mahdolliset käytön jäljet johtavat palautuksen hylkäämiseen. Myös tuotteeseen mahdollisesti tehdyt muokkaukset aiheuttavat palautusoikeuden raukeamisen. Mikäli haluat tehdä reklamaation tuotteessa olevan virheen vuoksi, tuotteen tulee olla muokkaamaton.

Emme palauta kotiinkuljetuksesta aiheutuneita lisäkustannuksia, vaan ne vähennetään palautettavasta summasta.

Emme ota vastaan palautuksia Outlet ja 
tyhjennysmyynti -tuotteista, elleivät ne ole rikkonaisia tai olet saanut tilaamasi tuotteen tilalle väärän.

 

Pyrimme käsittelemään kaikki vaihdot ja palautukset mahdollisimman nopeasti ja lähetämme aina sähköpostia asiakkaalle kun palautus on käsitelty. Mikäli et ole saanut hyvitystä 3 viikon kuluttua palautuksesta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.


Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen tai vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta, olemme oikeutettuja perimään asiakkaalta käsittelykuluja 30,00 euron arvosta. Kulut pidätetään tilauksen palautettavasta summasta.
Noutamattomista tilauksista perimme 30,00 euroa, joka vastaa toimituskulujen ja muiden kulujen todellisia kustannuksia.


Kun valmistelet tuotteen palautusta, varmistathan että palautukseen tulevat myös kaikki lisukkeet, kuten pakkauspussukka, pikku sydämet ja muut ilmaislahjat. Mikäli kaikkia edellämainttuja ei palauteta, pidättää Mama Polka oikeuden vähentää lisukkeiden arvon palautuksesta.